1200 i demonstrasjon for legalisering i Oslo

Årets marihuanamarsj var usedvanlig vellykket. Pent vær, godt oppmøte og bra bannere – det er tydelig at ryktet om marsjen hadde spredd seg som ild i tørt gress, både på Facebook og andre steder. De fleste oppmøtte var unge mennesker, men det var også enkelte godt voksne. Arild Knutsen, lederen i Foreningen for human narkotikapolitikk (FHN) holdt en klar og tydelig appell der han blant annet fortalte at det går mot avkriminalisering og legalisering i EU. Gateavisa hadde flere selgere på plass, og superselgeren Jason Paradisa danset og sang etter Knutsens appell. Denne gangen gikk marsjen fra Youngstorget til Grev Wedels plass, siden Kontraskjæret var opptatt med et annet arrangement. Plassen viste seg å være minst like hyggelig som Kontraskjæret, om ikke hyggeligere, og folk satt seg ned i gresset og koste seg utover kvelden til musikk fra arrangørens DJ. Gateavisa kunne ikke se en eneste politimann, men det var antakelig noen i sivil som passet på at alt gikk ordentlig for seg.

Cannabisdemonstrantene inntar Karl Johan. Foto: Gateavisa

Kos på Grev Wedels plass etter marsjen. Foto: Gateavisa

Endret 10.5 fra 1500 til 1200 deltakere, etter flere innspill ang. oppmøtet – oppmøtet var meget bra. Folk kom og gikk, og flere kom først etter marsjen på kosen på Grev Wedels plass, andre sto på sidelinjen og ønsket å delta, men turte ikke. 1200 som var innom demonstrasjonen er et mer konservativt og realistisk estimat, da de fleste vi har snakket med mener det så ut som det var ca. 900 tilstede til enhver tid.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

  72 comments for “1200 i demonstrasjon for legalisering i Oslo

 1. avatar
  Anonym
  08/05-10, 21.36

  hvorfor har det ikke vært på nyhetene eller aviser i år da?? i fjor var det jo overalt!!
  Ere noen som prøver og legge lokk på hele greia?

  • avatar
   Nikolai
   08/05-10, 22.15

   De legger lokk på demonstrasjonen hvert år. Eneste året det var noe utenom et par notiser og en TVN nyhet, var i 1999 da det ble smadra noen hodeskaller og en politibil i tåregassrøyk. Enkelte år har det ikke vært noe i media å finne i det hele tatt.

   • avatar
    Nikolai
    08/05-10, 22.17

    Hvorfor lurer jeg på. Dette selger jo til folk flest. Er det annonsørene som er redde for å bli klistret ved siden av propaganda assosiasjoner? Kanskje man har mer hell med ecstacy demonstrasjoner da?

    • avatar
     Nikolai
     08/05-10, 22.19

     Men det er uansett rart, for flertallet av nordmenn har ikke noe skrekkbilde av cannabis og har vel aldri hatt det med untak av et kort periode i begynnelsen av 80-årene, hvor bruken fortsatt var relativt ukjent. Så og si alle kjenner noen som har røyket cannabis, om de ikke tror de gjør det så beviser jo det bare poenget.

     • avatar
      Desmond
      09/05-10, 08.32

      Jeg kjenne svært få som ikke har røyket cannabis-

     • avatar
      hehehe
      09/05-10, 17.21

      Da lurer jeg på hvilke type folk du kjenner, uansett mest sannsynelig er du white trash. og kommer ikke til å bli noe mer en en low life som snylter på trygda. have fun

     • avatar
      Anonym
      09/05-10, 22.52

      White trash?? Trygd?? Jeg kjenner også få personer som ikke har røyket cannabis, og ikke at det har NOE med saken og gjøre, men jeg studerer til mastergrad i økonomi. Kjære «hehehe» skulle gjerne vist hva du drev med, siden du inbiller deg at du er bedre enn andre

    • avatar
     Desmond
     10/05-10, 10.22

     Hehe-white trash-kanskje det er nettopp fordi jeg er åpen om mit bruk av cannabis ( ikke misbruk ) som gjør at jeg må leve på trygd-hadde jeg sagt at jeg drekker med drita hver helg,så kanskje jeg hadde fått en jobb ?

     Forøvrig så er jeg bekjent med mange mennesker som er i ledende stillinger,som ikke tør stå frem om sitt bruk av cannabis,og som ville blitt sparket ut av sin stilling pga idioter som deg,som har en vrangforstilling om noe de ikke vet så mye om-LES OG LÆR før du hiver rundt deg med masse tullball om ting du ikke vet noe om-

   • avatar
    10/05-10, 00.30

    Dette stemmer jo ikke, Nikolai. Ta et søk på nettet.

    Klart media likte politikonfrontasjonen i 2000 mye bedre, og ga den dertil bedre dekning. Men å tro at det ligger en (helhetlig) agenta bak, blir lit vel litt konspiratorisk, eller? 🙂

    Og i den store sammenheng er jo ikke dette veldig viktig for de fleste.

    Og takk for sist, forresten 🙂

    • avatar
     Nikolai
     14/05-10, 04.22

     Nei, jeg har absolutt inntrykk av at det ligger redatørbeslutninger bak her.

     • avatar
      Anonym
      15/05-10, 02.22

      Jeg også! Det er så mye uinterresante nyheter, og jeg så etter denne saken på nyhetene, men ingenting. Men 8.mai markeringen der marsen egentlig skulle gå var nevnt.
      Vil ikke si at det er så mye mer interresant.

  • avatar
   Stoner
   09/05-10, 19.39

   Næmmen, det var da voldsomt til en fordømmende mening! White trash og det å leve på trygd har vel ikke noe å gjøre med kampen for å legalisere cannabis. Ignorance is bliss men din uvitenhet er jo kriminell!

 2. avatar
  Anonym
  08/05-10, 22.37

  Ja, det er tydeligvis mye viktigere med med kjendisfester og grand prix

 3. avatar
  Master of Universe
  09/05-10, 11.33

  Ingen må gjøre den feilen å tru at det finnes noe som heter fri media.. Hvertfall ikke mainstream media…

 4. avatar
  09/05-10, 12.39

  Neimen se her 1500 kriminelle som går i gatene å røyker «Narkotika» uten at så mye som eneneste annen form for kriminalitett skjedde… Rart ? eller kansje bare helt fuckings forventa .. lovligjør Cannabis nå!
  skal like å se 1500 menesker rusa på vilketsomhelst annet rusmiddel klare å gå et like rolig tog..

  Våkn opp Norge Uvitenhet er finden her!!

 5. avatar
  09/05-10, 13.25
 6. avatar
  09/05-10, 13.34

  Gateavisa Mediaverksted v / Rune

  Marihuanamarsjen 2010-legalize it-.:
  http://www.youtube.com/watch?v=Sq98fyVbMsA

 7. avatar
  09/05-10, 13.36

  GateavisaTV at Youtube:
  Arild Knutsens appell på Marihuanamarsjen 2010:
  http://www.youtube.com/watch?v=XHrPWoS6U3c

 8. avatar
  Maiken
  09/05-10, 14.22

  Mutter ringte meg å sa ho hadde sett meg på tv2.. : p

  • avatar
   Pontus
   10/05-10, 00.22

   Hahha, mamma visste ikke at det var engang hu..

  • avatar
   peace
   10/05-10, 02.42

   hahhahaa, : DDD feeeeeet

   • avatar
    Maiken
    10/05-10, 12.59

    Haha, det var faktisk ganske flaut, for jeg dret meg ut 🙂 Sa jeg skulle til Oslo på «konsert».. Brått ringer ho når vi sitter i den lille parken å spør om det skjer no spennende.. Jaja sier jeg, konsert å hele pakka.. Så sier hu – Åååååja, rart jeg sitter å ser at du går i tog for legalisering av Mariuhana på tv2 da? 🙂
    ;o Begynte bare å le jeg as.. Kunne ikke gjøre annet xD

 9. avatar
  09/05-10, 14.23

  Nils Christie taler på Marihuanamarsjen i 2001:
  http://www.youtube.com/watch?v=x5p7rRwkG00

 10. avatar
  Marie
  09/05-10, 14.42

  Er dumt at dette ikke kommer ut i media. Dem legger virkelig lokk på hele saken. En av grunnen til at nordmenn er så uvitne innenfor dette området er nettopp pga dette!

  Stop the lies.

 11. avatar
  09/05-10, 14.52

  Likte du talen til Arild Knutsen fra Foreningen for human narkotikpolitikk (FHN)? Meld deg inn, de trenger all den støtte de kan få. FHN har nå ca 450 betalende medlemmer. Kommer de over 500 er det en magisk grense for statstilskudd, noe som betyr at foreningen kan øke innsatsen for saken.

  Enhver som støtter FHN sitt arbeid og slutter seg til foreningens vedtekter kan melde seg inn. Innmeldingsskjema her: http://www.nett1.net/FHN/FHNskjema.html

  • avatar
   10/05-10, 00.37

   Og hvis du ikke likte talen, men synes norsk narkotikapolitikk er overmoden for endring — meld deg også inn i FHN!

 12. avatar
  N og R
  09/05-10, 15.50

  det er litt idiotisk at det er ulovlig også. tenk deg så mye bråk det er med alkohol og sterk dop, liksom. barnemishandling, konemishandling, vold, ran, voldtekt, masse rart. man gjør ikke sånt når man røyker, for da blir man rolig og positiv og harmonisk med seg selv og andre. og det er ikke avhengighetsskapende en gang, det er alkohol.
  Jeg er jo glad i alkohol selv, vil ikke at det skal bli ulovlig liksom. men det hadde blitt mindre alkohol (mindre bråk) og mer røyking (mer fred og kjærlighet) hvis det var lov å bruke begge deler.

  Med fredelig hilsen

  • avatar
   Anonym
   10/05-10, 10.28

   Latterlig!!!!

   • avatar
    micraaa
    12/05-10, 18.52

    Latterlig å håne inlegg i det hele tatt..

    Cannabis er en gave ift. hva folk flest utsetter helsen sin for..

    Det er vår natur? Eller er det ikke. . . ?

 13. avatar
  10/05-10, 01.32

  FriTHC-gruppen: GMM 2010 Oslo Norway..

  http://www.youtube.com/watch?v=obmNgpO0JSg

 14. avatar
  10/05-10, 04.43

  Futurum forlags mediaverksteds høyoppløste panoramabilde på 10923 x 4345 piksler fra MarihuanaMarsjen 2010:
  http://www.panoramio.com/photo/35330102

 15. avatar
  Anonym
  10/05-10, 10.41

  Maken til tale er det lenge siden jeg har hørt! Ikke mye gjennomtenkt! Står der å skryter av å ha blitt tatt med hasj! Om du og alle dere andre visste hvilke SKADER hasjen er, så hadde dere holdt munn. Og vet dere ikke det,da skulle dere virkelig ha vært innom sykehus her i landet , og sett hvordan folk kan slite videre i livet. Et klart NEI til ligalisering!!!!! Mange av de som røyker , får angst, men det er dere vel klar over..? En del får psykose og sliter resten av livet. Det er helt forferdelig!

  • avatar
   Verdiliberal
   10/05-10, 11.05

   Noen få får problemer med cannabis, ja. Det er ikke mange, slik du skisserer, men et bitte lite mindretall. Særlig kan det gjelde ungdommer og de som har alvorlige psykiske problemer. Men forbudet hjelper ikke disse – det gjør tvert i mot situasjonen mye vanskeligere for dem, fordi de blir møtt med straff, skuffelse og fordømmelse i stedet for toleranse, omsorg og hjelp.

   Forbudet umuliggjør også innføring av aldersgrense – en langer spør ikke etter legitimasjon. I Nederland er det færre ungdommer som bruker cannabis enn i Norge, og bare litt flere voksne. For øvrig er hasj mye mindre skadelig for kroppen enn alkohol, det er umulig å dø av det eller få skader, og det er ikke kreftfremkallende slik tobakksrøyk er.

   Blir det lovlig kan vi oppfordre til sunne inntaksmåter, slik som å røyke ren marihuana uten tobakk (som er normen i USA). Arild Knutsens tale er meget god – og høyst relevant.

   • avatar
    Anonym
    10/05-10, 11.23

    Jeg er fullt klar over at alkohol er farlig, «alle» vet det. Ikke sant? Nå var det skriverier om hasj, så da holder jeg meg til det. Og den er FARLIG, samme hva du eller dere sier. Mindretall ja, kanskje akkurat DET menneske som betyr noe for meg. Flesteparten av oss tenker på sine, vet du. Men uten dette skal bli for personlig, avslutter jeg. Ønsker deg alt godt UTEN hasj. 🙂

    • avatar
     Verdiliberal
     10/05-10, 12.33

     For de aller fleste er det ikke farlig i det hele tatt, dessuten stammer hele hysteriet rundt hvor «farlig» hasj er fra en rasistsik skremselsbølge som startet i USA på 1930-tallet. Vitenskaplig dokumentasjon som viser hvor lite farlig det er har konsekvent blitt sett bort i fra, mens det systematisk er blitt løyet og overdrevet hysterisk om farene. Hasj er blitt brukt som unnskyldning for å undertrykke mørkhudete og motstandere av Vietnam-krigen – det er den reelle årsaken til at det er forbudt. Ikke at det er farlig. For det er ikke spesielt farlig – det er relativt harmløst.

     De fleste som bruker marihuana gjør det ansvarlig, akkurat slik folk bruker alkohol. Et lite mindretall som får problemer, er ikke et argument for å nekte disse de rettighetene de burde ha i et liberalt demokrati. Spesielt ikke når det ikke en gang hjelper det lille mindretallet som får problemer, men gjør situasjonen deres verre.

  • avatar
   Anonym
   10/05-10, 11.31

   Jeg fikk problemer med cannabis! Ble deprimert og fikk angst, og jeg kan fortelle deg hva som IKKE hjalp: Å få en bot på 5000kr og beskjed om at jeg var «narkoman». Det må være det som motiverer folk til å slutte minst av alt. Tok flere år før jeg turte å skaffe hjelp, kun fordi det er så inni hælvetes tabu i Norge!
   Har ikke røyket på 3 år nå, men jeg er fortsatt for legalisering!

   • avatar
    Verdiliberal
    10/05-10, 12.34

    Det finnes masse slike historier, om folk som venter med å si fra at de ikke har det bra altfor lenge etc. Forbudspolitikken er, som Arild sier, det motsatte av å hjelpe mennesker.

  • avatar
   10/05-10, 12.46

   Trist at du bare fikk med deg at Arild sa at han blitt tatt med cannabis, å ikke i vilken sammenheng han sa det i. Mener du at det er greit at dem som er mot legalisering kan bruke løgner i sin propaganda. Jeg trur ikke noen skryter av å blitt tatt av politiet, i hvart fall veit jeg at ikke Arild er en person som gjør slikt. Han sa det ju i samband med at beboeraksjonen på Grünerløkka sier at dem som har blitt tatt for cannabis ikke kan reise til USA. Å dette beviste Arild at det er løgn, gjenom at si just det at han har blitt tatt men fikk innreise tillatelse til USA.

 16. avatar
  10/05-10, 12.13

  Hva faen for noe tull er dette?..
  Cannabis er ikke skadelig på noen måte..
  og hvem faen ga deg/dere retten til å bestemme over alle andre Nordmenn?! vi er ikke bare 1500 menesker her i norge som røyker cannabis det er mye større tall en det tro meg! derfor blir jeg så jævelig forbanna når idioter som dere bringer negativitet over ting dere ikke har Pleilig på! vi kommer fra samme sted alle sammen , vi er deres venner /familie for faen skal vi bli kriminalisert pga vi velger en mere helsevennlig rus eller medisinerer oss på en av den mest nyttige planten i væden «Cannabis» <–

  Skal man si Nei til noe som helst så si nei til Tobakk og Alkohol!

  assa Loveligjør det eller ikke.. de som ønsker å bruke cannabis gjør det uansett.. forskjellen på Loveligjøring resulteter kunn i at Vi ikke trenger dra i fengsel å miste barna / venner familie over noe som ingen andre en deg selv engentlig har noesomhelst med å gjøre ^^ Alle har rett til å leve!

  • avatar
   Anonym
   10/05-10, 13.07

   Det skjer noe «rart» oppe i hodet på de som røyker hasj, den saken er helt klar. Bare til å se på innleggene her det! Jeg syntes synd på dere!

   • avatar
    Verdiliberal
    10/05-10, 13.33

    Hva skjer som er «rart» i hodene til de som røyker hasj? Kan du dokumentere påstandene dine? Alle jeg kjenner som har brukt eller bruker det, er helt normale. Obama, Clinton og Jens Stoltenberg har alle røyket hasj. Obama er lynende intelligent, og det finnes tusener av eksempler på andre flinke mennesker som har brukt det. Det er ingen forskjell på de som koser seg med litt cannabis i studietiden eller som voksne, og de som koser seg med øl og vin.

   • avatar
    Anonym
    10/05-10, 17.45

    Stakars deg sier nå jeg, som utaler deg om noe du tydeligvis ikke har peiling på!

    • avatar
     Hepp
     10/05-10, 18.21

     Du kommer med mye bra, personangrep og tåpelige påstander sier mer om deg enn de som tillater seg å røyke cannabis..
     Du snakker om uvitenhet, men du kommer ikke med noe smart selv. Utenom at du tydelig har bestemt deg for at forbudet er vellykket, og alle som kjemper mot utopien som man enda kjemper etter selv om det meste tilsier at man aldri vil få dette til. Snarere tvert imot, så er det mye som kan sies om forbud, og negative følgene det har.
     Ikke at legalisering vil løse alle problemer, men kanskje flere vil tenke litt og slutte og komme med slike idiotiske kommentarer som du presterer å lage…

     • avatar
      Arve
      02/08-10, 18.26

      Her i norge er det vi kristne som dominerer og bestemmer hva man skal tro å mene.Vi har den gode bok bak oss,og den sier slå ned å knus fremmede guder og deres tilbedere.Hasj røkere er avguds dyrkere og dem skal vi slå ned på og nekte alt som heter glede her i livet.For det er djevelens avkom,og som en god soldat i kristus arme,ser jeg det som en glede at forbudet fører til sinn sykdom å elendighet blant eder.Halleluja,og Ja vi Elsker ganger 11.

 17. avatar
  Anonym
  10/05-10, 23.00

  Føler jeg må dra en liten sammenligning til nederland, hvor de behandler «Myke»(cannabis) og «Harde» stoffer forskjellig. Og der har ikke heroinproblemene økt siden 80tallet eller når det var! Mens i storbritannia har det økt med 1000%. Ja 1000%

  Det er SELVFØLGELIG fordi at når hasj er ulovlig kommer man automatisk i kontakt med folk som driver med andre slags typer dop hvis man skal få tak i det!

  Jeg anbefaler og ta en titt på denne dokumentaren som faktisk er ganske morsom oxo. Så kan du se og bedømme selv.
  PS: Se alle 6 klippene

  http://www.youtube.com/watch?v=zurElIUyrdU

 18. avatar
  Karl
  11/05-10, 12.46

  Det eneste riktige Dere sa i denne hasjkampen er at alkoholikere trenger hjelp. Men det trenger jamen narkomane også. Har en bror som startetet med hasj på ungdomskolen. I dag er han en tung rusmisbruker av amfetamin og heroin. Hasjen ble han raskt imun mot. Dvs den virket ikke mere på han, derfor tok han til sterkere stoffer. Dette har gjort han til kronisk syk. Han er hjerneskadet pga sin sløvhet og trege oppfatning. Reaksjonsevnen er ødelagt i hjernen. Han må også amputere begge beina da han har ødelagte blodårer og har fått kolbrann. Så må nevnes han billige og manipulerende væremåte som har bltt farlig for andre å være i nærheten av. Hvor mye er det da igjen av min bror? Jeg vil bare si en ting til dere nisser som forosvarer dop. Dere vet ikke hvlket helvete og konsekvenser dop kan føre til. Lær dere om dop.

  • avatar
   Verdiliberal
   11/05-10, 13.18

   Teorien om at hasj leder til heroin er motbevist for lenge siden, rusforskerne våre er nå enige om at bruk av tunge rusmidler skyldes personlige vanskeligheter – ikke hasj.

   Mesteparten av skadene fra narkotika kommer dessuten av livsstilen og fordømmelsen og marginaliseringen av de narkomane, som i stor grad kan karakteriseres som dagens «spedalske». Måten vi behandler dem på er primitiv og middelaldersk.

   Å forsvare en ny og bedre ruspolitikk med legalisering og fornuftige reguleringer er ikke det samme som å forsvare dop.

   Cannabis må selges i lovlige, lisensierte eller statlige utsalgssteder, og tyngre stoffer må gis på resept etter legevurdering. Det haster med å legalisere og få en slutt på undertrykkelsen og de inhumane myndighetsovergrepene.

  • avatar
   Anonym
   11/05-10, 20.29

   Det var leit og høre om broren din, men de aller fleste som begynner med heroin har etter all sannsynlighet «startet» med alkohol. Det starter alltid med ett eller annet, og jeg tror ikke det har så mye med saken hvordan eller med hva det startet.

   Hadde vi f.eks hatt «Hasjmonopolet» Hadde ikke folk kommet i kontakt med andre typer stoffer hvis de skulle skaffet seg hasj heller

   • avatar
    Anonym
    11/05-10, 20.32

    Sant det.. eneste grunnen til at man ikke sier at alkohol er billetten inn, er fordi det selges lovlig.

    Hasj er mye mindre skadelig, og burde absolutt blitt legalisert!

    • avatar
     Anonym
     11/05-10, 23.12

     Hasj ER skadelig! VÅKN OPP!!!!!!!

     • avatar
      Verdiliberal
      12/05-10, 07.55

      Det kan være morsomt og ha en medisinsk virkning for mange – og er omtrent like skadelig som kaffe. Faktisk er det mindre skadelig. Det går an å dø av overdose av kaffe.

  • avatar
   Anonym
   12/05-10, 00.48

   Hva syntes du om videoene?

   • avatar
    Verdiliberal
    12/05-10, 07.54

    Har sett den, veldig bra 🙂 Morsom dame.

    • avatar
     Anonym
     12/05-10, 10.58

     Dø av kaffe? Blir man sløv av kaffe, får man angst..som mange av hasjbrukere får? Ja, det fører med seg altfor mye negative opplevelser. DEN saken er helt klar. Og som de fleste vet..eller skulle vite, så er hasj døren videre til sterkere stoffer. Ei dame som jobber på sykehus med pasienter som ligger der akkurat p.g.a. disse farlige stoffene, sa til meg en dag: Om en røyker hasj og langeren en dag, ja kanskje etter flere år, sier en dag; Idag har jeg ikke hasj, men jeg har noe annet å tilby, til samme pris. Da er det i gang. Hun har jobbet der i mange år, og vet hva hun snakker om. Hadde vært fint med et innlegg fra en som jobbet på et sykehus og så hva som skjedde der. Er nok endel av dere som ikke vet hvor mange som blir innlagt i løpet av et år p.g.a. hasj. Det er altfor lite opplysninger av bivirkningene!!!Så tenk dere om. Det er livet deres, dere.Prøv å gjør det beste ut av det. Mange av dere er unge, dere har hele livet foran dere.Husk, vi har bare ett. Tenk langsiktig.Vil dere ha et godt liv, da bør man bruke fornuften , å slutte.

     • avatar
      Segimundus
      12/05-10, 13.25

      Jeg får sterk angst noen ganger av å innta koffein, og det er en kjent bieffekt ved koffeininntak.

      Vennligst kom med korrekte påstander!

     • avatar
      Verdiliberal
      12/05-10, 14.56

      Hasj gir ikke angst og gjør deg ikke sløv dersom du ikke bruker det hver eneste dag, og det har ingen permanente virkninger. Det er bare noen timer dagen etterpå folk er litt sløve, og angst har som regel andre årsaker enn hasjen.

     • avatar
      Anonym
      14/05-10, 01.22

      For no tull. Hasj er ikke no dør inn,og i såfall KUN fordi det ofte selges av folk som driver med andre ting også.

      Det hadde aldri skjedd hvis vi hadde hatt et legalisert marked!

     • avatar
      may
      26/05-10, 18.54

      Har du aldri drukket en kaffe for mye i ditt liv? Skal si deg det at av kaffe blir jeg helt sjelven, jeg får skikkelig hjertebank som om jeg skulle løpt for livet og jeg får tankekjør og blir nervøs.
      Jeg har røykt hasj, og ikke noe vondt å si om det. Tvert imot, har man prøvd hasj så minsker i mange tilfeller trangen til å drikke seg dritings hver helg å rave rundt på byen….
      Hvis du har lest det som står litt høyere opp i chatten og fått det med deg, så skriver du akkurat det som har blitt forklart før som du avviste.
      -Nettopp det at uten legalisering eller monopol, så «vanlige» mennesker må inn i kriminelle rusmiljø for å skaffe hasj.. -Da øker også sjansen for å bli fristet av sterkere saker (i tilfelle langeren ikke har det du trenger den dagen å tilbyr noe annet).
      Hva ville du velge om det sto mellom bare øl og hasj??? Mitt valg er enkelt.
      Sier ikke at en bør røyke hasj, -ELLER alkohol, men de som hvet bedre gjør heller ikke dette.
      Jeg vil si at både alkohol og sigaretter er begynnelsen på veien, noen stopper der, men andre går videre..
      Det er opp til den hver enkelte å avgjøre.
      Ja til legalisering og for mer harmonisk helgekos, men ikke minst for de som virkelig har medisinsk virkning av hasj og ikke kan leve uten!
      Stå på Norway 🙂

 19. avatar
  12/05-10, 05.36

  Jeg så en UFO fly forbi Hjelms gate her en dag.

 20. avatar
  Hans
  12/05-10, 10.31

  At Hasj er bevist at ikke fører til å bruke sterkere stoffer er løgn og bærer ikke et snev av sannheter i seg.
  Dere Hasjbrukere er arrogante drittsekker som ikke tenker på deres egne brukere engang. Dere er fullstendig blottet for kunnskap i hodene deres. Men Dere kommer heller aldri til å få gjennomslag for deres syke legaliseringsønske i Norge.

  Dere er kunnskapsløse når det gjelder det stoffet dere er brukere av selv og vil legalisere i Norge.

  Den personen som skrv om sin bror er et typisk eksempel på hvordan DERE arrogant nekter å se sannheten og helvete rundt dop.

  • avatar
   Segimundus
   12/05-10, 13.28

   DU er farlig kunnskapsløs. Verdens Helseorganisasjon etablerte faktisk på 70-tallet at det ikke finnes en biologisk knytning mellom THC-inntak og bruk av andre stoffer.

   Du er smertefullt fanatisk og en dårlig borger siden du er uvillig til å anerkjenne andre menneskers ukrenkelige rett til å gjøre med deres egen kropp og deres egne sinn som de ønsker.

   • avatar
    may
    26/05-10, 19.29

    Hvilken rett har du til å kalle hasjrøykere arrogante drittsekker som for deg tydeligvis ikke er mer verdt en dritten under din egen sko!!
    Er du en GUD?
    Drikker du alkohol?
    Drikker du kaffe?
    Røyer du sigaretter?
    Har du noen gang røykt hasj?
    -Ble du isåfall mindre intelligent da?
    Har du gått en mil i andres sko og sett og opplevd hver enkelt persons erfaringer og opplevelser??
    For å ta ett poeng:
    Du blir ikke bil-mekaniker av å lese i ei bok, praksisen er den viktigste formen for å lære og feile på egenhånd.
    Alle kan lese ei bok!
    Folk som jobber innen for rusklinikker, psykologer og andre burde ALLE hatt en tidligere bakgrunn som gir dem kompetanse til å hjelpe personer med hjertet og evnen, ikke bare bare fordi det sto sånn og sånn i ei bok!
    Du bør virkelig ikke snakke for deg før du hvet HVA du snakker om!

 21. avatar
  Anonym
  14/05-10, 01.24

  Det stareter med morsmelk var det en forsker som en gang sa!

  • avatar
   Anonym
   14/05-10, 01.26

   Jeg anser ikke hasj som dop, men et rusmiddel på lik linje som alkohol. Sunnere faktisk. Jeg røyker ikka hasj, men lager kaker av det, så slipper jeg å få det nedi lungene

 22. avatar
  Nord groer
  22/05-10, 08.22

  Det er faktisk latterlig mye uvitenhet og veldig få av dere anonyme som sitter her å skriver drit om noe dere ikke kan noe om.
  Jeg har brukt cannabis i 14år og har slutta helt å drikke alkohol.

  Legaliseringen er på vei over hele verden så tro ikke at etpar små anonyme stemmer imot legalisering kommer til å utgjøre noe forskjell her i Norge.

  • avatar
   Anonym
   26/05-10, 12.11

   Dere graver deres egen grav!

 23. avatar
  Rene`
  03/06-10, 15.15

  jeg har røyket hasj i 10 år nå og aldri har jeg vært utsatt for angst eller psykoser.
  mange på jobben min røyker også, mens andre gjør det ikke, men syns at andre som gjør det bør få velge selv.

  nå er det på tide å se hva samfunnet har vært utsatt for, og legalisere så fort så mulig så ikke våre barn en dag blir dratt inn i miljøer med tunge å farlige narkotiske stoffer, og at vi stopper en del av kriminaliteten som foregår rundt om våre gater å landegrenser. legaliser nå.

Comments are closed.