Politiet gjorde beboere og politikere høye på marihuana

Politiet i Palmerah, Vest-Jakarta, Indonesia  gjorde politikere, journalister og beboere i området høye når de brant opp 3,3 tonn med marihuana nylig. Politiet hadde beskyttelsesmasker, men det hadde ikke tilskuere som var vitne til dette og beboere i nærområdet. 

1312559ganja780x390
Her går shitten opp i røyk. Til glede for noen og forargelse for andre.

 

Det er ingen rapporter om alvorlige eller langvarige bivirkninger fra røyken, men politiet klarte å få alle høye på et stoff som de normalt arresterer folk for å bruke. Brenningen var en seremoniell anledning som ble bevitnet av en rekke tjenestemenn og politikere. 

Røyk stiger jo normalt rett opp, men på grunn av vind, spredde også røyken seg inn i hus i nabolaget. Flere rapporterte om svimmelhet og hodepine. Man kan bare anta at det er høye mørketall på uanmeldte tilfellere av “svimmelhet”.

«Jeg fikk hodepine fordi jeg ikke hadde på meg maske,» sa Deden, en av beboerne, som også mente at den syrlige lukten gjorde ham svimmel. En tilstedeværende — ihvertfall i utgangspunktet — representant fra media, Adi Septriadi, fortalte også at han ble svimmel og fikk lettere hodepine etter ødeleggelsen av marihuanaen. For å kurere dette, drakk han varm te…

Denne “smoke in” fant sted 11. mars iår. Politiet destruerte også 1,8 kilo krystall-metamfetamin og 2538 ecstasy-piller. 

 

— Ole A. Seifert

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone
avatar

Seifert

Begynte i redaksjonen rundt årskiftet 1986/87 under Glasnost-perioden. Var aktivt redaksjonsmedlem frem til utpå 90-tallet (1994?). Etter den tid innom iblant for å motivere og anspore sittende redaksjon. Har vært med på Glasnost; Gateavisa; lydbøker på kassett; Gateplate som en del av redaksjonsbandet Fake:Stammen; bedrevet Anarkistisk Salong og ansvarlig for det legendariske Gateavisa Rave på Månefisken i 1990. Deltok aktivt igjen i redaksjonen fra 2009 og ut 2011 hvor jeg både skrev og også produserte innslag for Gateavisa-TV, sendt via Frikanalen. Skrevet både under pseudonym og fullt navn. De fleste av mine nyere bidrag er oversatt til engelsk og finnes på min blogg http://futopiapress.wordpress.com/ og/eller under “Notes” på min Facebook-side. Foruten å skrive, har jeg vært aktiv billedkunstner siden slutten av 80-tallet, med utstillinger både i inn og utland. I Kina hadde jeg tre utstillinger med varighet totalt i tre og et halvt år. Bildene mine kan bl.a. sees på min hjemmeside www.seifert.no eller på min Art Page på Facebook: Ole A. Seifert — Art For Art Sake og ellers på diverse andre kunst- og gallerisider på nett. Litt mer om meg, min filosofi og kunsten min kan sees på YouTube: www.youtube.com/watch?v=ZbdbfMUTgmE 

Tags:

  1 comment for “Politiet gjorde beboere og politikere høye på marihuana

  1. avatar
    12/12-15, 20.31

    Besides way of ljfe and also diet plan, research has revealed that weight gain could
    lkewise be contributed with methane making bacteria, epigenetics and also cravings generating bodily hormones.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.